DORY

Hello! My name is

DORY

Breed
Europea
Size
Medium
Age
3y 1m 17d
In Shelter Since
17-11-2022
Color
Negre-Blanc
Country
Spain
Location
REFUGI CAL PILE
Registration Number
40533

Description
CATALÀ:
La Dory és una bona gateta i molt guapa, però no li agrada gens estar rodejada de tants gats i es passa el dia perseguint-los a tots… Viu molt estressada a la gatera pobreta... Necessita molt trobar una família sense més gats i viure en un entorn tranquil. Si li voleu donar una oportunitat a la princesa Dory, podeu preguntar per ella prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Dory es una buena gatita y muy guapa, pero no le gusta nada estar rodeada de tantos gatos y se pasa el día persiguiéndolos a todos… Vive muy estresada en la gatera pobrecita... Necesita mucho encontrar una familia sin más gatos y vivir en un entorno tranquilo. Si le queréis dar una oportunidad a la princesa Dory, podéis preguntar por ella pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me!

No Adoption packages available for this pet

No Timeline posts available for this pet

Download the mobile app now!