DORY - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

DORY

Breed

Europea

Size

Medium

Age

1y 8m 30d

In shelter since

17-11-2022

Color

Negre-Blanc

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

40533


Description

CATALÀ:
La Dory és una bona gateta i molt guapa, però no li agrada gens estar rodejada de tants gats i es passa el dia perseguint-los a tots… Viu molt estressada a la gatera pobreta... Necessita molt trobar una família sense més gats i viure en un entorn tranquil. Si li voleu donar una oportunitat a la princesa Dory, podeu preguntar per ella prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Dory es una buena gatita y muy guapa, pero no le gusta nada estar rodeada de tantos gatos y se pasa el día persiguiéndolos a todos… Vive muy estresada en la gatera pobrecita... Necesita mucho encontrar una familia sin más gatos y vivir en un entorno tranquilo. Si le queréis dar una oportunidad a la princesa Dory, podéis preguntar por ella pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet