TWISTER

Hello! My name is

TWISTER

Breed
Europea
Size
Medium
Age
2y 5m 24d
In Shelter Since
11-10-2022
Color
Negre-Blanc
Country
Spain
Location
REFUGI CAL PILE
Registration Number
40521

Description
CATALÀ:
La Twister és una gateta molt joveneta i molt guapa. A més té un caràcter molt bo: li agraden les carícies, donar-les i rebre-les, però també li agrada molt jugar. Busquem per a ella una família que tingui ganes de portar a casa una companya felina divertida i juganera. Podeu preguntar per la petita Twister prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Twister es una gatita muy jovencita y muy guapa. Además tiene un carácter muy bueno: le gustan las caricias, darlas y recibirlas, pero también le gusta mucho jugar. Buscamos para ella una familia que tenga ganas de llevar a casa una compañera felina divertida y juguetona. Podéis preguntar por la pequeña Twister pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me!

No Adoption packages available for this pet

No Timeline posts available for this pet

Download the mobile app now!