KIRA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

KIRA

Breed

Mestis

Size

Large

Age

3y 8d

In shelter since

17-09-2022

Color

Negre-blanc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

40517


Description

CATALÀ:
La Kira és una gosseta preciosa que ens va arribar amb moltíssima por de la gent. La pobra no ha d'haver tingut massa bones experiències amb les persones... De mica en mica va fent vincle amb les seves cuidadores, però encara és una gosseta amb moltes pors. Busquem per a ella una família que amb paciència i amor la vulgui adoptar i demostrar que no totes les persones som iguals... Ah! Amb els altres gossos hi conviu sense cap problema! Si voleu conèixer a la princesa Kira, podeu preguntar per ella prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Kira es una perrita preciosa que nos llegó con muchísimo miedo. La pobre no debe haber tenido muy buenas experiencias con las personas... Poco a poco va haciendo vínculo con sus cuidadoras, pero todavía es una perrita con muchos miedos. Buscamos para ella una familia que con paciencia y amor la quiera adoptar y demostrar que no todas las personas somos iguales... ¡Ah! Con los demás perros convive sin ningún problema. Si queréis conocer a la princesa Kira, podéis preguntar por ella pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet