RUNA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

RUNA

Breed

Mestis

Size

Medium

Age

7y 9d

In shelter since

16-09-2022

Color

Tricolor

Country

Spain

Location

CAADMATARÓ

Registration number

40514


Description

CATALÀ:
La Runa ha acabat a la protectora per una qüestió de benestar social. És una bona gossa, acostumada a viure en família i a estar amb nens, i necessita molt sortir del refugi... Si li voleu donar una nova oportunitat de ser feliç, pregunteu per la princesa Runa prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Runa ha acabado en la protectora por una cuestión de bienestar social. Es una buena perra, acostumbrada a vivir en familia y a estar con niños, y necesita mucho salir del refugio... Si le queréis dar una nueva oportunidad de ser feliz, preguntad por la princesa Runa pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet