JANA

Hello! My name is

JANA

Breed
American bully
Size
Medium
Age
3y 3m 1d
In Shelter Since
15-9-2022
Color
Marró
Country
Spain
Location
CCAAC BARCELONES
Registration Number
40511

Description
CATALÀ:
La Jana és una gosseta preciosa i encara molt joveneta. Ens va arribar juntament amb el Jan, que també està amb nosaltres, però els vam haver de separar perquè es barallaven entre ells, possiblement per l'inevitable estrès d'un refugi d'animals. Però des del primer moment la Jana s'ha mostrat com una gossa molt carinyosa i bona amb les persones. Busquem per a ella una família que la vulgui cuidar i estimar molt. Podeu preguntar per la princesa Jana prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Jana es una perrita preciosa y todavía muy jovencita. Nos llegó junto con Jan, que también está con nosotros, pero los tuvimos que separar porque se peleaban entre ellos, posiblemente por el inevitable estrés de un refugio de animales. Pero desde el primer momento Jana se ha mostrado como una perra muy cariñosa y buena con las personas. Buscamos para ella una familia que la quiera cuidar y querer mucho. Podéis preguntar por la princesa Jana pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me!

No Adoption packages available for this pet

No Timeline posts available for this pet

Download the mobile app now!