LLARA

Hello! My name is

LLARA

Breed
Europea
Size
Medium
Age
2y 3m
In Shelter Since
11-10-2022
Color
Negre-Blanc
Country
Spain
Location
CLINICA
Registration Number
40494

Description
CATALÀ:
La Llara és una gateta encara molt joveneta a qui li està costant adaptar-se a la gatera. És una gateta bona, però té una mica de por de tot el seu nou entorn i encara li costa una miqueta confiar, tot i que ja es deixa acaronar per les cuidadores, que s'acosten a ella amb tranquil·litat i sense exaltar-la. A més a més ara està en tractament per piometra, i des d'una casa segur que es podrà recuperar amb més facilitat. Busquem per a ella una família de tarannà tranquil que vulgui ajudar a una gateta que ho necessita molt. Podeu preguntar per la preciosa Llara prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Llara es una gatita todavía muy jovencita a quien le está costando adaptarse a la gatera. Es una gatita buena, pero tiene un poco de miedo de todo su nuevo entorno y todavía le cuesta un poquito confiar, aunque ya se deja acariciar por las cuidadoras, que se acercan a ella con tranquilidad y sin exaltarla. Además ahora está en tratamiento por piometra, y desde una casa seguro que se podrá recuperar con más facilidad. Buscamos para ella una familia de talante tranquilo que quiera ayudar a una gatita que lo necesita mucho. Podéis preguntar por la preciosa Llara pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me!

No Adoption packages available for this pet

No Timeline posts available for this pet

Download the mobile app now!