LEIA - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

LEIA

Breed

Europea

Size

Medium

Age

8m 16d

In shelter since

12-09-2022

Color

Ros

Country

Spain

Location

CAADMATARÓ

Registration number

40492


Description

CATALÀ:
La Leia és una gateta molt bona i molt dolça. Ara mateix, pobreta, està una miqueta delicada perquè té llaguetes a la boca. Està en tractament, i sabem que quan es recuperi serà una gateta realment adorable. És molt joveneta i es recuperaria molt més ràpidament en una casa i al costat d'una família... Si voleu conèixer a la petita Leia, podeu preguntar per ella prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Leia es una gatita muy buena y muy dulce. Ahora mismo, pobrecita, está un poquito delicada porque tiene llaguitas en la boca. Está en tratamiento, y sabemos que cuando se recupere será una gatita realmente adorable. Es muy jovencita y se recuperaría mucho más rápido en una casa y junto a una familia... Si queréis conocer a la pequeña Leia, podéis preguntar por ella pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet