BEN - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

BEN

Breed

Mestis

Size

Medium

Age

11y 23d

In shelter since

27-11-2022

Color

Marró-Blanc

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

40487


Description

CATALÀ:
El petit Ben va arribar al refugi amb una altra gosseta, la Holly. Tots dos van arribar en estat de pànic i molt descuidats. En Ben sembla que té una cardiopatia (estem fent més proves) i la Holly problemes greus a la pell. Com sabeu, sempre posem totes les eines de les quals disposem per a cuidar de la seva salut i, sobretot, perquè superin la por i qualsevol trauma que hagin pogut patir. Ara toca trobar una llar plena d'amor per a aquests dos petits. Si voleu conèixer al Ben, o a la Holly, o a tots dos!, podeu informar-vos prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
El pequeño Ben llegó al refugio con otra perrita, la pequeña Holly. Los dos llegaron en estado de pánico y muy descuidados. Ben parece que tiene una cardiopatía (estamos haciendo más pruebas) y Holly problemas graves en la piel. Cómo sabéis, siempre ponemos todas las herramientas de las que disponemos para cuidar de su salud y, sobre todo, para que superen el miedo y cualquier trauma que hayan podido sufrir. Ahora toca encontrar un hogar lleno de amor para estos dos pequeños. Si queréis conocer a Ben, o a Holly, ¡o a los dos!, podéis informaros pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet