SERRA - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

SERRA

Breed

Europea

Size

Medium

Age

2y 27d

In shelter since

10-09-2022

Color

Crema

Country

Spain

Location

CAADMATARÓ

Registration number

40484


Description

CATALÀ:
La Serra és una gateta preciosa i amb un caràcter molt dolç. Com que és molt joveneta, li encanta jugar i és molt divertida. Si voleu adoptar una gateta encantadora, guapa i divertida, pregunteu per la petita Serra prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Serra es una gatita preciosa y con un carácter muy dulce. Como es muy jovencita, le encanta jugar y es muy divertida. Si queréis adoptar a una gatita encantadora, guapa y divertida, preguntad por la pequeña Serra pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet