FITO - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

FITO

Breed

Europea

Size

Medium

Age

4y 25d

In shelter since

21-09-2022

Color

Ros-blanc

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

40483


Description

CATALÀ:
En Fito va ser retirat d'una casa per maltractament: el tenien sempre lligat a la pota d'una taula i no li feien cap cas. Al començament es mostrava força desconfiat, però al cap de pocs dies va descobrir que les carícies eren una cosa molt bona, i ara li encanta que li facin "mimos" i és molt juganer. Si voleu conèixer a un gat que ha descobert que les segones oportunitats existeixen, podeu preguntar pel bo del Fito prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Fito fue retirado de una casa por maltrato: lo tenían siempre atado a la pata de una mesa y no le hacían ningún caso. Al comienzo se mostraba bastante desconfiado, pero a los pocos días descubrió que las caricias eran una cosa muy buena, y ahora le encanta que le hagan "mimos" y es muy juguetón. Si queréis conocer a un gato que ha descubierto que las segundas oportunidades existen, podéis preguntar por el bueno de Fito pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet