CHICO ARA TERRY - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

CHICO ARA TERRY

Breed

Mestis rottweiler

Size

Large

Age

1y 3m 5d

In shelter since

07-09-2022

Color

Negre-Marro

Country

Spain

Location

CAADMATARÓ

Registration number

40470


Description

CATALÀ:
En Terry és un gos jove, bo i simpàtic que va arribar una mica espantat però que, en poc temps, ens ha demostrat que és un tros de pa. Sabem que vivia en un terreny amb del seu pare, i que és una barreja de pastor belga amb rottweiler preciós. Creiem que seria millor trobar per a ell un espai més obert, una casa amb una mica de terreny (no per vigilància). Amb una bona adaptació podria conviure amb un altre gos. Dona-li una oportunitat al preciós d'en Terry! Per a més informació, premeu el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Terry es un perro joven, bueno y simpático que llegó algo asustado pero que, en poco tiempo, nos ha demostrado que es un buenazo. Sabemos que vivía en un terreno junto a su padre, y que es una mezcla de pastor belga con rottweiler precioso. Creemos que sería mejor encontrar para él un espacio más abierto, una casa con algo de terreno (no para vigilancia). Con una buena adaptación podría convivir con otro perro. Dale una oportunidad al precioso Terry! Para más información, apretad el botón ADOPTAME que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet