CLOU

Hello! My name is

CLOU

Breed
Europea
Size
Medium
Age
2y 1m 2d
In Shelter Since
7-9-2022
Color
Tricolor
Country
Spain
State/Province
Catalonia
City/Town
Mataró
Location
Barcelona
Registration Number
40469

Description
CATALÀ:
La Clou és una gateta molt joveneta, molt guapa i molt divertida. És molt activa i juganera, i li encanta córrer per tota la gatera d'una banda a l'altra. Busquem per a ella una família que li pugui dedicar una mica de temps per jugar amb ella i, sobretot, per estimar-la molt! Si la voleu conèixer, podeu preguntar per la preciosa Clou prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Clou es una gatita muy jovencita, muy guapa y muy divertida. Es muy activa y juguetona, y le encanta correr por toda la gatera de una punta a la otra. Buscamos para ella una familia que le pueda dedicar un poco de tiempo para jugar con ella y, sobre todo, para quererla mucho! Si la queréis conocer, podéis preguntar por la preciosa Clou pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me!

No Adoption packages available for this pet

No Timeline posts available for this pet

Download the mobile app now!