BUPRA - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

BUPRA

Breed

Europea

Size

Medium

Age

2y 25d

In shelter since

06-09-2022

Color

Atigrat

Country

Spain

Location

CLINICA

Registration number

40460


Description

CATALÀ:
La Bupra és una gata encantadora i molt bona que va arribar amb fractura múltiple de maluc i luxació coxofemoral. Com sabeu fa ja uns dies que la vam operar i, ara, està en procés de recuperació (necessita repòs unes setmanes més), encara que ja s'aixeca i intenta caminar. Necessitem per a ella una llar perquè, tot aquest amor que la Bupra té, no es pot perdre en l'oblit. Per a més informació, premeu el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Bupra es una gata encantadora y muy buena que llegó con fractura múltiple de cadera y luxación coxofemoral. Como sabéis hace ya unos días que la operamos y, ahora, está en proceso de recuperación (necesita reposo unas semanas más), aunque ya se levanta e intenta caminar. Necesitamos para ella un hogar porque, todo ese amor que Bupra tiene, no se puede perder en el olvido. Para más información, apretad el botón ADOPTAME que tenéis en verde al final de esta descripción.
¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet