KAS ara URMAH - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

KAS ara URMAH

Breed

Europea

Size

Medium

Age

2y 9m 1d

In shelter since

25-09-2022

Color

Atigrat

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

40445


Description

CATALÀ:
La Kas és una gateta molt bona i molt carinyosa, tot i que s'espanta amb facilitat. Busquem per a ella una família de tarannà tranquil que li vulgui donar molt d'amor i que la faci sentir segura i estimada. Qui l'adopti tindrà a casa un amor de gata... Si la voleu conèixer, podeu preguntar per la princesa Kas prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Kas es una gatita muy buena y muy cariñosa, pero se asusta con facilidad. Buscamos para ella una familia de talante tranquilo que le quiera dar mucho amor y que la haga sentir segura y querida. Quién la adopte tendrá en casa un amor de gata... Si la queréis conocer, podéis preguntar por la princesa Kas pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet