DIDO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

DIDO

Breed

Mestis border collie

Size

Medium

Age

7y 25d

In shelter since

30-08-2022

Color

Blanc-Negre

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

40428


Description

CATALÀ:
En Dido ens ha arribat en unes condicions de deixadesa i desatenció que trenquen el cor. A més a més té molta por de tot i de tothom. Esperem que de mica en mica vagi agafant confiança, pobret... Busquem pel Dido una família de tarannà tranquil que el vulgui ajudar a sentir-se segur i, sobretot, que l'estimi molt... Podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Dido nos ha llegado en unas condiciones de dejadez y desatención que rompen el corazón. Además tiene mucho miedo de todo y de todo el mundo. Esperamos que poco a poco vaya cogiendo confianza, pobrecito... Buscamos para Dido una familia de talante tranquilo que lo quiera ayudar a sentirse seguro y, sobre todo, que lo quiera mucho... Podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet