LEO - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

LEO

Breed

Europea

Size

Medium

Age

4m 25d

In shelter since

29-08-2022

Color

NEGRE - BLANC

Country

Spain

Location

In fostering

Registration number

40414


Description

CATALÀ:
En Leo és un cadellet que ha donat positiu al virus de la leucèmia (s'haurà de repetir el test d'aquí a un temps per validar-ho de nou). És un gatet molt bo que necessita una família especial, perquè la seva esperança de vida no és tan llarga com per a un gat sense aquest virus, però això no ha d'impedir que trobi l'amor que es mereix. Millor casa sense gats o que siguin positius al virus. Per a més informació, premeu el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Leo es un cachorrito que ha dado positivo al virus de la leucemia (se repetirá de aquí a un tiempo para validarlo de nuevo). Es un gatito muy bueno que necesita una familia especial, porque su esperanza de vida no es tan larga como para un gato sin este virus, pero esto no ha de impedir que encuentre el amor que se merece. Mejor si en la casa no hay más gatos, o si hay que sean también positivos a este virus. Para más información, apretad el botón ADOPTAME que tenéis en verde al final de esta descripción.
¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet