GORI - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

GORI

Breed

Europea

Size

Medium

Age

7m 29d

In shelter since

20-09-2022

Color

Ros

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

40412


Description

CATALÀ:
La Gori és una gateta molt joveneta que encara no té ni l'any de vida. És força tímida i necessita una miqueta de temps per agafar confiança, però quan et coneix, es deixa tocar i agraeix les carícies. Busquem per a la petita Gori una família de tarannà tranquil que li vulgui donar una oportunitat a aquesta gateta tan guapa. Si voleu conèixer a la petita Gori, podeu preguntar per ella prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Gori es una gatita muy jovencita que todavía no tiene ni el año de vida. Es bastante tímida y necesita un poquito de tiempo para coger confianza, pero cuando te conoce, se deja tocar y agradece las caricias. Buscamos para la pequeña Gori una familia de talante tranquilo que le quiera dar una oportunidad a esta gatita tan guapa. Si queréis conocer a la pequeña Gori, podéis preguntar por ella pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debaj
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet