GUSI ARA SONIC

Hello! My name is

GUSI ARA SONIC

Breed
Mestís
Size
Medium
Age
4y 9m 19d
In Shelter Since
12-10-2022
Color
Negre
Country
Spain
Location
REFUGI CAL PILE
Registration Number
40372

Description
CATALÀ:
En Gusi és un gos molt jovenet i amb un caràcter molt bo. Amb la gent és un encant i molt carinyós, i amb els altres gossos hi té una bona convivència, de fet ara mateix, en el refugi, conviu amb un grup de gossos sense cap problema. El preciós Gusi ho té complicat per trobar una família perquè ha donat positiu en leishmània, tot i que està molt i bé i tot indica que tindrà una vida molt llarga i saludable... Si us plau, no descarteu al bo del Gusi: veniu-lo a conèixer... Pregunteu per aquest gos tan fantàstic prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Gusi es un perro muy jovencito y con un carácter muy bueno. Con la gente es un encanto y muy cariñoso, y con los demás perros tiene una buena convivencia, de hecho ahora mismo, en el refugio, convive con un grupo de perros sin ningún problema. El precioso Gusi lo tiene complicado para encontrar una familia porque ha dado positivo en leishmania, aunque está muy bien y todo apunta a que tendrá una vida muy larga y saludable... Por favor, no descartéis al bueno de Gusi: venidlo a conocer... Preguntad por este perro tan fantástico pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me! or

No Adoption packages available for this pet

No Timeline posts available for this pet

Download the mobile app now!