HUNO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

HUNO

Breed

American stafford terrier

Size

Large

Age

3y 4m 7d

In shelter since

21-08-2022

Color

Marro

Country

Spain

Location

CAADMATARÓ

Registration number

40355


Description

CATALÀ:
L'Huno és un gos molt guapo i encara molt jove que no ha tingut una bona vida. És un gos força desconfiat i necessita moltíssim sortir del refugi perquè aquest entorn no l'ajuda a agafar seguretat. Busquem per a ell una família que vulgui acompanyar i ajudar a un gos que ho necessita molt a sentir-se segur i ser feliç. Si voleu conèixer i ajudar al pobre Huno, pregunteu per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Huno es un perro muy guapo y todavía muy joven que no ha tenido una buena vida. Es un perro bastante desconfiado y necesita muchísimo salir del refugio porque este entorno no le ayuda a coger seguridad. Buscamos para él una familia que quiera acompañar y ayudar a un perro que lo necesita mucho a sentirse seguro y ser feliz. Si queréis conocer y ayudar al pobre Huno, preguntad por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet