PABLO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

PABLO

Breed

Setter angles

Size

Medium

Age

6y 1m 26d

In shelter since

20-08-2022

Color

Blanc-Marró

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

40353


Description

CATALÀ:
En Pablo és un gos molt bo, tot i que amb un punt de timidesa, però tan bon punt veu que només se'l vol estimar i cuidar, és un encant de gos. Si voleu conèixer al bo del Pablo, podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Pablo es un perro muy bueno, aunque con un punto de timidez, pero en cuanto ve que solo de le quiera cuidar, es un encanto de perro. Si queréis conocer al bueno de Pablo, podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet