POLA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

POLA

Breed

Mestis american sttanford

Size

Medium

Age

7y 9m 8d

In shelter since

21-03-2023

Color

Marró clar-Blanc

Country

Spain

Location

CABRILS

Registration number

40350


Description

CATALÀ:
La Pola és una gosseta molt guapa i és molt bona nena. Quan no et coneix, se sent insegura i és una mica desconfiada, però de seguida agafa confiança i es converteix en una gosseta encantadora. Amb els altres gossos es posa una mica tensa, però amb paciència i amb les pautes adequades, creiem que podria conviure amb altres gossos. Busquem per a ella una família de tarannà tranquil que li pugui donar a la princesa Pola tot l'amor que es mereix. Si la voleu conèixer, podeu preguntar per ella prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! La Pola, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Pola es una perrita muy guapa y es muy buena niña. Cuando no te conoce, se siente insegura y es un poco desconfiada, pero enseguida coge confianza y se convierte en una perrita encantadora. Con los demás perros se pone un poco tensa, pero con paciencia y con las pautas adecuadas creemos que podría convivir con otros perros. Buscamos para ella una familia de talante tranquilo que le pueda dar a la princesa Pola todo el amor que se merece. Si la queréis conocer, podéis preguntar por ella pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Pola, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet