HOPE - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

HOPE

Breed

Europea

Size

Medium

Age

5y 5m 29d

In shelter since

17-10-2022

Color

Blanc-Atigrat

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

40339


Description

CATALÀ:
En Hope ens va arribar amb la mandíbula trencada i el vam haver d'operar ràpidament. S'ha recuperat molt bé i ja menja solet. És un gat tímid, però quan se sent segur, agraeix i li agraden molt les carícies. Busquem per a ell una família de tarannà tranquil que vulgui adoptar un gat que ho necessita molt... Si el voleu conèixer, podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Hope nos llegó con la mandíbula rota y lo tuvimos que operar rápidamente. Se ha recuperado muy bien y ya come solito. Es un gato tímido, pero cuando se siente seguro, agradece y busca las caricias. Buscamos para él una familia de talante tranquilo que quiera adoptar a un gato que lo necesita mucho... Si lo queréis conocer, podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet