VALENT

Hello! My name is

VALENT

Breed
Creuat American Staffordshire
Size
Large
Age
2y 8m 20d
In Shelter Since
7-8-2022
Color
Negre-Blanc
Country
Spain
Location
CAADMATARÓ
Registration Number
40282

Description
CATALÀ:
En Valent és un gos molt jovenet, molt guapo i amb molt bon caràcter. Té molta energia, perfectament normal per un gos de la seva edat, però és un gos molt sociable i molt divertit. Busquem pel bo del Valent una família de tarannà actiu que li pugui donar l'amor, joc i passejos que tant necessita. Si el voleu conèixer, podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció o passeu pel refugi que indica la fitxa d'aquest animal a l'apartat localització.
🔴AVÍS!!!! En Valent, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Valent es un perro muy jovencito, muy guapo y con muy buen carácter. Tiene mucha energía, perfectamente normal para un perro de su edad, pero es un perro muy sociable y muy divertido. Buscamos para el bueno de Valent una familia de talante activo que le pueda dar el amor, juego y paseos que tanto necesita. Si lo queréis conocer, podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde al final de esta descripción o pasad por el refugio que indica la ficha de este animal en el apartado localización.
🔴¡AVISO!!!! Valent, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me!

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 35€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 35€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

No Timeline posts available for this pet

Download the mobile app now!