PITU - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

PITU

Breed

Mestis Yorkie

Size

Small

Age

2y 1m 26d

In shelter since

30-08-2022

Color

Tricolor

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

40281


Description

CATALÀ:
En Pitu és un bon gosset, però és un gos desconfiat si no et coneix i necessita el seu temps. Quan et coneix, és carinyós i bo, però cal donar-li el temps que necessita. Si sou una família de tarannà tranquil i teniu la voluntat de guanyar-vos la seva confiança, podeu preguntar pel petit Pitu prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Pitu es un buen perrito, pero es un perro desconfiado si no te conoce y necesita su tiempo. Cuando te conoce, es cariñoso y bueno, pero hay que darle el tiempo que necesita. Si sois una familia de talante tranquilo y tenéis la voluntad de ganaros su confianza, podéis preguntar por el pequeño Pitu pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet