SASKE - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

SASKE

Breed

Mestís

Size

Large

Age

1y 7m 17d

In shelter since

25-07-2022

Color

Negre-Blanc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

40224


Description

CATALÀ:
La Saske és una gosseta amb un caràcter molt bo: és molt carinyosa, no para de fer petons i adora les carícies! Això sí, és molt joveneta i té molta energia. Busquem per a ella una família de tarannà actiu que li vulgui donar a la bona de la Saske la llar que es mereix i necessita. Si la voleu conèixer, podeu preguntar per ella prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Saske es una perrita con un carácter muy bueno: es muy cariñosa, no para de dar besos y adora las caricias! Eso sí, es muy jovencita y tiene mucha energía. Buscamos para ella una familia de talante activo que le quiera dar a la buena de Saske el hogar que se merece y necesita. Si la queréis conocer, podéis preguntar por ella pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet