BRUNA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

BRUNA

Breed

Mestís

Size

Medium

Age

5m 8d

In shelter since

20-07-2022

Color

Marró-Blanc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

40194


Description

CATALÀ:
La Bruna és una cadellota preciosa i és molt bona nena. Necessita una família que la vulgui cuidar i estimar i que no la torni a abandonar mai més. Recordeu que una adopció és un acte d'amor, i que quan un gos arriba a casa necessita una mica de temps per adaptar-se... Si voleu adoptar a la princesa Bruna, podeu preguntar per ella prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Bruna es una cachorra preciosa y es muy buena niña. Necesita una familia que la quiera cuidar y querer y que no la vuelva a abandonar nunca más. Recordad que una adopción es un acto de amor, y que cuando un perro llega a casa necesita un poco de tiempo para adaptarse... Si queréis adoptar a la princesa Bruna, podéis preguntar por ella pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet