XISCO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

XISCO

Breed

Mestís

Size

Large

Age

2y 5m 1d

In shelter since

17-07-2022

Color

Negre-Atigrat-Blanc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

40183


Description

CATALÀ:
En Xisco és un bon gos que ho està passant molt malament al refugi. Necessita una família que vulgui estar per ell i que el vulgui ajudar a sentir-se estimat. És un bon gos que només necessita sentir-se segur i estimat... Si el voleu conèixer, podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Xisco es un buen perro que lo está pasando muy mal en el refugio. Necesita una familia que quiera estar por él y que le quiera ayudar a sentirse querido. Es un buen perro que solo necesita sentirse seguro y querido... Si lo queréis conocer, podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet