BLUES - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

BLUES

Breed

American stafford terrier

Size

Large

Age

4y 10m 7d

In shelter since

15-07-2022

Color

Negre-blanc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

40173


Description

CATALÀ:
En Blues és un bon gos, però no s'acaba d'adaptar a viure en un refugi. És bo, tot i que primer necessita agafar confiança amb la gent. Busquem per a ell una família que el vulgui conèixer i donar-li la sensació de seguretat i amor que sempre hauria d'haver tingut. Si voleu conèixer al Blues i donar-li una nova vida, podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Blues es un buen perro, pero no se adapta a vivir en un refugio. Es bueno, aunque primero necesita coger confianza con la gente. Buscamos para él una familia que lo quiera conocer y devolverle la sensación de seguridad y amor que siempre tendría que haber tenido. Si queréis conocer a Blues y darle una nueva vida, podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet