BRAD PITT - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

BRAD PITT

Breed

Bodeguero andaluz

Size

Small

Age

9y 18d

In shelter since

13-07-2022

Color

Tricolor

Country

Spain

Location

CAADMATARÓ

Registration number

40157


Description

CATALÀ:
En Brad Pitt és un gosset amb un caràcter molt bo. Té el nervi propi dels bodegueros, però és un molt bon gos que només necessita una família amb qui sentir-se segur i estimat. Si voleu conèixer al Brad Pitt, podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Brad Pitt es un perrito con un carácter muy bueno. Tiene el nervio propio de los bodegueros, pero es un muy buen perro que solo necesita una familia con quién sentirse seguro y querido. Si queréis conocer a Brad Pitt, podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet