DICK ara LUTHER - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

DICK ara LUTHER

Breed

Mestis american

Size

Medium

Age

1y 2m 19d

In shelter since

12-07-2022

Color

Atigrat

Country

Spain

Location

CLINICA

Registration number

40153


Description

CATALÀ:
En Dick serà de mida mitjana-gran o gran i necessitarà llicència. És un cadellet preciós que ha crescut amb la seva mare i germans. Ara mateix encara està en tractament per fongs (patologia lleu que es pot contagiar a persones i altres animals) i necessita encara 1 mes de tractament. Per a més informació, premeu el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Dick será de tamaño mediano-grande o grande y necesitará licencia. Es un cachorrito precioso que ha crecido con su madre y hermanos. Ahora mismo todavía está en tratamiento por hongos (patología leve que se puede contagiar a personas y otros animales) y todavía necesita 1 mes de tratamiento. Para más información, apretad el botón ADOPTAME que tenéis en verde al final de esta descripción.
¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet