DICK ara LUTHER

Hello! My name is

DICK ara LUTHER

Breed
Mestis american
Size
Medium
Age
1y 8m 22d
In Shelter Since
12-7-2022
Color
Atigrat
Country
Spain
Location
CLINICA
Registration Number
40153

Description
CATALÀ:
En Dick serà de mida mitjana-gran o gran i necessitarà llicència. És un cadellet preciós que ha crescut amb la seva mare i germans. Ara mateix encara està en tractament per fongs (patologia lleu que es pot contagiar a persones i altres animals) i necessita encara 1 mes de tractament. Per a més informació, premeu el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Dick será de tamaño mediano-grande o grande y necesitará licencia. Es un cachorrito precioso que ha crecido con su madre y hermanos. Ahora mismo todavía está en tratamiento por hongos (patología leve que se puede contagiar a personas y otros animales) y todavía necesita 1 mes de tratamiento. Para más información, apretad el botón ADOPTAME que tenéis en verde al final de esta descripción.
¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me!

No Adoption packages available for this pet

No Timeline posts available for this pet

Download the mobile app now!