ALI - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

ALI

Breed

Mestis

Size

Large

Age

6y 5m 1d

In shelter since

11-07-2022

Color

Negre-blanc

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

40139


Description

CATALÀ:
L'Ali és una gosseta amb un caràcter bo amb les persones però, quan es troba amb altres gossos, es posa neguitosa i s'ha d'anar amb compte amb la seva manipulació. Per això creiem que és millor per a ella trobar una família sense més animals. Si voleu conèixer a la bona de l'Ali i donar-li l'oportunitat de tornar a viure en família, podeu preguntar per ella prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Ali es una perra con un carácter bueno con las personas pero, cuando se encuentra con otros perros, se pone nerviosa y se ha de ir con cuidado con su manipulación. Por esto creemos que es mejor encontrar para ella una familia sin más animales. Si queréis conocer a la buena de Ali y darle la oportunidad de volver a vivir en familia, podéis preguntar por ella pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet