ALI - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

ALI

Breed

Mestis

Size

Large

Age

6y 1m 8d

In shelter since

11-07-2022

Color

Negre-blanc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

40139


Description

CATALÀ:
L'Ali és una gosseta amb un caràcter boníssim, un d'aquells casos que no podem entendre com és que no l'estan buscant perquè és un veritable amor... Si voleu conèixer a la bona de l'Ali i donar-li l'oportunitat de tornar a viure en família, podeu preguntar per ella prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Ali es una perrita con un carácter buenísimo, uno de aquellos casos que no podemos entender cómo es que no lo están buscando porque es un verdadero amor… Si queréis conocer a la buena de Ali y darle la oportunidad de volver a vivir en familia, podéis preguntar por ella pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet