NEGRA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

NEGRA

Breed

Mestís staffordshire bull terr

Size

Medium

Age

10y 3d

In shelter since

08-07-2022

Color

Negre

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

40108


Description

CATALÀ:
La Negra és una gosseta boníssima que ha acabat a la protectora perquè el seu company humà va morir. És una gossa realment fantàstica i necessita molt la companyia humana... Si voleu donar-li una nova oportunitat a aquesta princesa de quatre potes, podeu preguntar per ella prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Negra es una perrita buenísima que ha acabado en la protectora porque su compañero humano murió. Es una perra realmente fantástica y necesita mucho de la compañía humana... Si queréis darle una nueva oportunidad a esta princesa de cuatro patas, podéis preguntar por ella pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet