SUNA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

SUNA

Breed

Mestis

Size

Large

Age

11m 17d

In shelter since

06-07-2022

Color

Negre-Blanc

Country

Spain

Location

CAADMATARÓ

Registration number

40096


Description

CATALÀ:
La Suna és una gosseta molt joveneta i molt guapa. És una adolescent i, com és propi de la seva edat, és una gosseta amb molta energia. Busquem per a ella una família de tarannà actiu que li pugui donar tot l'amor, companyia, joc i passejos que necessita. Si voleu conèixer a la princesa Suna, podeu preguntar per ella prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Suna es una perrita muy jovencita y muy guapa. Es una adolescente y, como es propio de su edad, es una perrita con mucha energía. Buscamos para ella una familia de talante activo que le pueda dar todo el amor, compañía, juego y paseos que necesita. Si queréis conocer a la princesa Suna, podéis preguntar por ella pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet