ROOMBA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

ROOMBA

Breed

Mestís

Size

Large

Age

5y 6m 15d

In shelter since

12-10-2022

Color

Crema

Country

Spain

Location

In fostering

Registration number

40087


Description

CATALÀ:
En Roomba és un gos molt bo i que ho té molt difícil per a ser adoptat. Ens va arribar molt prim i desatès, i caminant de manera descoordinada. El pobre Roomba pateix displàsia de maluc, i necessitarà tractament de per vida. És un bon gos que agraeix i necessita molt la companyia humana, i des d'un refugi no li podem donar tot l'amor i companyia que necessita... Si voleu adoptar un gos que ho necessita molt, podeu preguntar pel bo del Roomba prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Roomba es un perro muy bueno y que lo tiene muy difícil para ser adoptado. Nos llegó muy delgado y desatendido, y caminaba de manera descoordinada. El pobre Roomba tiene displasia de cadera y necesitará tratamiento de por vida. Es un buen perro que agradece y necesita mucho la compañía humana, y desde un refugio no le podemos dar todo el amor y compañía que necesita... Si queréis adoptar a un perro que lo necesita mucho, podéis preguntar por el bueno de Roomba pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet