VALERIA - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

VALERIA

Breed

Europea

Size

Medium

Age

2y 7m 4d

In shelter since

05-07-2022

Color

Carei

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

40074


Description

CATALÀ:
A la Valeria la van deixar abandonada en un contenidor de brossa juntament amb un altre gatet que també està amb nosaltres, en Levario. Tots dos són molt bons, però estan molt espantats... Busquem per a la preciosa Valèria una família que la vulgui cuidar i estimar i, sobretot, que no la torni a abandonar mai més com si fos una joguina trencada... Si li voleu donar una nova vida a la princesa Valeria, podeu preguntar per ella prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
A Valeria la dejaron abandonada en un contenedor de basura junto con otro gatito que también está con nosotros, Levario. Los dos son muy buenos, pero están muy asustados... Buscamos para la preciosa Valeria una familia que la quiera cuidar y querer y, sobre todo, que no la vuelva a abandonar nunca más como si fuera un juguete roto... Si le queréis dar una nueva vida a la princesa Valeria, podéis preguntar por ella pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet