JACK - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

JACK

Breed

Jack rusell terrier

Size

Small

Age

1y 8m 26d

In shelter since

14-09-2022

Color

Blanc-Marro

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

40073


Description

CATALÀ:
En Jack és un gosset molt guapo i amb molt bon caràcter i, com és propi dels gossets de la seva raça i edat, és molt mogut, divertit i juganer. Busquem per a ell una família de tarannà actiu, que li pugui donar l'activitat que necessita un gos com ell. Si voleu conèixer al petit Jack, podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Jack es un perrito muy guapo y con muy buen carácter y, como es propio de los perritos de su raza y edad, es muy movido, divertido y juguetón. Buscamos para él una familia de talante activo, que le pueda dar la actividad que necesita un perro como él. Si queréis conocer al pequeño Jack, podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet