ORION - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

ORION

Breed

Mestis

Size

Large

Age

1y 8m 17d

In shelter since

29-06-2022

Color

Blanco-Negro

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

40049


Description

CATALÀ:
L'Orion és un gos encara molt jove i amb moltes ganes de conèixer el món. És un gos actiu, però molt bo. Amb les persones és un encant, però el pobre no s'adapta a la vida d'un refugi... Està començant a perdre pes i temem per la seva salut... Necessita molt trobar una família... Si li voleu donar l'oportunitat que tant necessita, podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Orion es un perro todavía muy joven y con muchas ganas de conocer el mundo. Es un perro activo, pero muy bueno. Con las personas es un encanto, pero el pobre no se adapta a la vida de un refugio... Está empezando a perder peso y tememos por su salud... Necesita mucho encontrar una familia... Si le queréis dar la oportunidad que tanto necesita, podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet