CANELO - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

CANELO

Breed

Europea

Size

Medium

Age

2y 4m

In shelter since

26-06-2022

Color

BLANC/CREMA

Country

Spain

Location

CAADMATARÓ

Registration number

40040


Description

CATALÀ:
En Canelo és un gat molt jovenet i molt guapo. Està força desubicat al refugi i segons com s'enfada, però busca moltíssim la companyia de la gent i li agraden molt els "mimos". Busquem pel preciós Canelo una família que el vulgui cuidar i estimar. Si li voleu donar una oportunitat, pregunteu per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Canelo es un gato muy jovencito y muy guapo. Está bastante desubicado en el refugio y en según que circunstancias se enfada, pero busca muchísimo la compañía de la gente y le gustan mucho los "mimos". Buscamos para el precioso Canelo una familia que lo quiera cuidar y querer. Si le queréis dar una oportunidad, preguntad por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet