MOLLY

Hello! My name is

MOLLY

Breed
Europea
Size
Medium
Age
3y 6m 4d
In Shelter Since
25-6-2022
Color
ATIGRAT GRIS
Country
Spain
Location
REFUGI CAL PILE
Registration Number
40037

Description
CATALÀ:
La Molly és una bona gateta, però està molt angoixada a la gatera: pobreta no entén què hi fa allà... És una gata tranquil·leta i bona i es deixa acaronar, però fa poc que és amb nosaltres i no la volem atabalar massa... La princesa Molly estaria molt contenta si vingués una família que la volgués adoptar per donar-li l'amor, tranquil·litat i seguretat que necessita. Si la voleu conèixer, podeu preguntar per ella prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Molly es una buena gatita, pero está muy angustiada en la gatera: pobrecita no entiende porque está allí... Es una gata tranquilita y buena y se deja acariciar, pero lleva poco con nosotros y no la queremos agobiar demasiado... La princesa Molly estaría muy contenta si viniera una familia que la quisiera adoptar para darle el amor, tranquilidad y seguridad que necesita. Si la queréis conocer, podéis preguntar por ella pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me!

No Adoption packages available for this pet

No Timeline posts available for this pet

Download the mobile app now!