NYOL - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

NYOL

Breed

Mestis

Size

Large

Age

1y 2m 3d

In shelter since

24-06-2022

Color

Tricolor

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

40033


Description

CATALÀ:
En Nyol fa poc que és amb nosaltres i estem valorant el seu caràcter i estat de salut. Va ser trobat a Cerdanyola del Vallès. Porta xip sense donar d'alta i estem intentant localitzar la seva família, però si no la localitzem, li buscarem una nova família. Per a més informació, podeu preguntar per ell prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Nyol lleva poco con nosotros y estamos valorando su carácter y su estado de salud. Fue encontrado en Cerdanyola del Valès. Lleva chip sin dar de alta y estamos intentando localizar a su familia, pero sii no la localizamos, buscaremos para él una nueva familia. Para más información, podéis preguntar per él entrando en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet