ARGENT - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

ARGENT

Breed

Europea

Size

Medium

Age

2y 2m 15d

In shelter since

22-06-2022

Color

Atigrat

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

40021


Description

CATALÀ:
L'Argent és una gateta molt bona i molt carinyosa, però ho està passant fatal perquè no tolera viure rodejada de tants gats. És una gateta tranquil·la i bona que només necessita una família que se l'estimi i la cuidi. Si voleu conèixer a la princesa Argent, podeu preguntar per ella prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Argent es una gatita muy buena y muy cariñosa, pero lo está pasando fatal porque no tolera vivir rodeada de tantos gatos. Es una gatita tranquila y buena que tan solo necesita una familia que la quiera y la cuide. Si queréis conocer a la princesa Argent, podéis preguntar por ella pulsando el enlace de adopción que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet