KRATOS - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

KRATOS

Breed

Mestis

Size

Medium

Age

3y 5m 7d

In shelter since

21-06-2022

Color

Blanc-Marró

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

40012


Description

CATALÀ:
En Kratos és jove, preciós i simpàtic! Malgrat el que pugui semblar la seva mida és entre petit-mitjà. Sabem que tenia família però han marxat del país i Kratos ha quedat enrere :-( Segons ens van explicar té bona relació amb altres gossos, excepte amb algun mascle. Ara l'única cosa que sabem és que necessita sentir de nou l'amor d'una llar. Per a més informació, podeu preguntar per ell prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Kratos es un perro joven, precioso y simpático! A pesar de lo que pueda parecer su tamaño es entre pequeño-mediano. Sabemos que tenía familia pero se han marchado del país y Kratos ha quedado atrás :-( Según nos contaron tiene buena relación con otros perros, excepto con algún macho. Ahora lo único que sabemos es que necesita sentir de nuevo el amor de un hogar.. Para más información, podéis preguntar per él entrando en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet