MOLLETA - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

MOLLETA

Breed

Europea

Size

Medium

Age

2y 6m 8d

In shelter since

20-06-2022

Color

Atigrat

Country

Spain

Location

CAADMATARÓ

Registration number

40011


Description

CATALÀ:
La Molleta és una gateta que ens ha arribat absolutament espantada. Està tot el dia amagada i li fa por tot, tant les persones com els altres gats. És una gateta que necessitarà molta ajuda si no volem que es passi la vida tancada a la gatera... Busquem per a ella una família amb experiència amb gats amb por que tingui ganes d'ajudar a una gateta que ho necessita molt... Millor sense nens massa petits, perquè la Molleta necessitarà molta paciència i calma... Si voleu ajudar a la Molleta, podeu preguntar per ella prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Molleta es una gatita que nos ha llegado absolutamente paralizada por el miedo. Está todo el día escondida y le da miedo todo, tanto las personas como los otros gatos. Es una gatita que necesitará mucha ayuda si no queremos que se pase toda la vida encerrada en la gatera... Buscamos para ella una familia con experiencia con gatos con miedo que tenga ganas de ayudar a una gatita que lo necesita mucho... Mejor sin niños demasiado pequeños, porque Molleta necesitará mucha paciencia y calma... Si queréis ayudar a Molleta, podéis preguntar por ella pulsando el enlace de adopción que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet