KEKE ARA TOMI - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

KEKE ARA TOMI

Breed

Mestís

Size

Medium

Age

1y 5m 19d

In shelter since

20-07-2022

Color

Tricolor

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

40004


Description

CATALÀ:
En Keke és un gos fantàstic! És molt carinyós i molt agraït amb les persones i es porta la mar de bé amb els altres gossos. Un gos magnífic que mereix trobar una nova família que se l'estimi per sempre. Si el voleu conèixer, podeu preguntar per ell prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
¡Keke es un perro fantástico! Es muy cariñoso y muy agradecido con las personas y se lleva la mar de bien con los demás perros. Un perro magnífico que merece encontrar una nueva familia que lo quiera para siempre. Si lo queréis conocer, podéis preguntar por él pulsando el enlace de adopción que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet