ABRIL - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

ABRIL

Breed

Europea

Size

Medium

Age

2y 4m 21d

In shelter since

17-06-2022

Color

Blanc-Negre

Country

Spain

Location

In fostering

Registration number

39995


Description

CATALÀ:
L'Abril és una gateta que va ser abandonada pels seus propietaris amb una fractura en una de les seves potetes que vam poder operar gràcies a l'ajuda dels amics de la protectora. La pobra Abril està molt espantada i desubicada i no vol contacte amb desconeguts, però sabem que és una gata acostumada a viure en família. Necessitem adopció o acollida terapèutica perquè necessita fer repòs durant un mes per a acabar de recuperar-se. Si la podeu i voleu ajudar, pregunteu per l'Abril prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Abril es una gatita que fue abandonada por sus propietarios con una fractura en una de sus patitas que pudimos operar gracias a la ayuda de los amigos de la protectora. La pobre Abril está muy asustada y desubicada y no quiere contacto con desconocidos, pero sabemos que es una gata acostumbrada a vivir en familia. Necesitamos adopción o acogida terapéutica porque necesita hacer reposo durante un mes para acabar de recuperarse. Si la podéis y queréis ayudar, preguntad por Abril pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet