TON  ARA DUSTIN - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

TON ARA DUSTIN

Breed

Europea

Size

Medium

Age

2y 5m 17d

In shelter since

16-06-2022

Color

Negre

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

39988


Description

CATALÀ:
En Ton és un gat molt jovenet i és un veritable encant. No para de donar "mimos" i, a més a més, conviu perfectament amb els altres gats. És veritablement un gat 10! El fet de no ser un cadell i ser de color negre són les úniques raons per les quals li costarà trobar una família... Nosaltres l'única cosa que podem dir és que qui l'adopti s'emportarà un gat fantàstic a casa, perquè és un veritable amor... Si el voleu conèixer, podeu preguntar pel Ton prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Ton es un gato muy jovencito y es un verdadero encanto. No para de dar "mimos" y, además, convive perfectamente con los otros gatos. Es verdaderamente un gato 10! El hecho de no ser un cachorro y ser de color negro son las únicas razones por las que le costará encontrar una familia... Nosotros lo único que podemos decir es que quién lo adopte se llevará a casa un gato fantástico, porque es un verdadero amor... Si lo queréis conocer, podéis preguntar por Ton pulsando el enlace de adopción que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y responded el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet