ONA - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

ONA

Breed

Europea

Size

Medium

Age

1y 2m 4d

In shelter since

14-06-2022

Color

Tricolor

Country

Spain

Location

CAADMATARÓ

Registration number

39983


Description

CATALÀ:
L'Ona fa poc que està amb nosaltres i ens ha arribat molt enfadada, sobretot amb els altres gats. Estem segurs que en un entorn més tranquil i amb una família que se l'estimi i amb la qual es trobi segura, serà una gateta fantàstica. Si li voleu donar una oportunitat a una gateta que ho està passant malament a la gatera, podeu preguntar per ella prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Ona lleva poco con nosotros y nos ha llegado muy enfadada, sobre todo con los demás gatos. Estamos convencidos de que en un entorno más tranquilo y con una familia que la quiera y con la que se sienta segura, será una gatita fantástica. Si le queréis dar una oportunidad a una gatita que lo está pasando mal en la gatera, podéis preguntar por ella pulsando el enlace de adopción que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet