MÈXIC - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

MÈXIC

Breed

Europea

Size

Medium

Age

2y 27d

In shelter since

13-06-2022

Color

Negre-Blanc

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

39976


Description

CATALÀ:
Al preciós Mèxic el van deixar abandonat al carrer rodejat de totes les seves coses (safata de sorra, menjadores, sac de pinso...). Volem recordar que els gats i gossos que estan acostumats a viure a casa, si els deixem al carrer, es queden terroritzats, i molts d'ells acaben atropellats… Per sort no ha estat el cas del Mèxic, que va ser rescatat per unes alimentadores. El pobre Mèxic encara està molt espantat, però segur que en pocs dies demostrarà que és un gat encantador. Si voleu conèixer al preciós Mèxic i estimar-lo i cuidar-lo per sempre, podeu preguntar per ell prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Al precioso Mèxic lo dejaron abandonado en la calle rodeado de todas sus cosas (bandeja de arena, comederos, saco de pienso...). Queremos recordar que los gatos y perros que están acostumbrados a vivir en casa, si los dejamos en la calle, se quedan aterrorizados, y muchos de ellos acaban atropellados… Por suerte no ha sido el caso de Mèxic, que fue rescatado por unas alimentadoras. El pobre Mèxic todavía está muy asustado, pero seguro que en pocos días demostrará que es un gato encantador. Si queréis conocer al precioso Mèxic y quererlo y cuidarlo para siempre, podéis preguntar por él pulsando el enlace de adopción que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet