MÈXIC - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

MÈXIC

Breed

Europea

Size

Medium

Age

3y 3m 23d

In shelter since

13-06-2022

Color

Negre-Blanc

Country

Spain

Location

CAADMATARÓ

Registration number

39976


Description

CATALÀ:
En Mèxic no és només un gat guapíssim, sinó que a més a més és un gat molt carinyós: no para de buscar a les seves cuidadores per fer "mimos" i es va fregant amb el seu cap amb tots els gats que troba. És un veritable amor de gat! Si voleu adoptar un gat molt carinyós, no us ho penseu i pregunteu pel Mèxic prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Mèxic no solo es un gato guapísimo, sino que además es un gato muy cariñoso: no para de buscar a sus cuidadoras para darles "mimos" y se va dando cabezaditas con todos los gatos que encuentra. ¡Es un verdadero amor de gato! Si queréis adoptar a un gato muy cariñoso, no os lo penséis y preguntad por Mèxic pulsando el enlace de adopción que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet