BOSCA ARA NARA - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

BOSCA ARA NARA

Breed

Europea

Size

Medium

Age

2y 5m 27d

In shelter since

12-06-2022

Color

Ros

Country

Spain

Location

CAADMATARÓ

Registration number

39968


Description

CATALÀ:
La Bosca és una gateta molt carinyosa i molt bona. Li agrada molt jugar, però malgrat tot és una gateta que acostuma a estar bastant tranquil·la al refugi. Creiem que amb una correcta adaptació podria conviure amb més gats, perquè tolera bastant bé als altres gats de la gatera. Si voleu conèixer a aquesta gateta tan guapa, podeu preguntar per ella prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Bosca es una gatita muy cariñosa y muy buena. Le gusta mucho jugar, pero es una gatita que acostumbra a estar bastante tranquila en el refugio. Creemos que con una correcta adaptación podría convivir con más gatos, porque tolera bastante bien a los demás gatos de la gatera. Si queréis conocer a esta gatita tan guapa, podéis preguntar por ella pulsando el enlace de adopción que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y responded el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet