GRUFI - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

GRUFI

Breed

Europea

Size

Medium

Age

2y 6m 4d

In shelter since

10-06-2022

Color

Blanc-Atigrat

Country

Spain

Location

CAADMATARÓ

Registration number

39960


Description

CATALÀ:
En Grufi és un gatet tranquil i bo: es deixa acaronar i agraeix les carícies, però també té el seu límit, no és d'aquells gats que els hi agrada que els estiguis tocant a totes hores; quan en té prou, marxa del teu costat. Als altres gats de la gatera els tolera, però no li agrada que se li acostin. Busquem pel Grufi una família de tarannà tranquil que el vulgui estimar molt, millor sense més gats o gats que també siguin independents. Si li voleu donar una oportunitat al bo del Grufi, podeu preguntar per ell prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Grufi es un gatito tranquilo y bueno: se deja mimar y agradece las caricias, pero también tiene su límite; no es de aquellos gatos a los que les gusta que les toques a todas horas; cuando ya tiene suficiente, se marcha de tu lado. A los demás gatos de la gatera los tolera, pero no le gusta que se le acerquen. Buscamos para Grufi una familia de talante tranquilo que lo quiera mucho, mejor sin más gatos o gatos que también sean independientes. Si le queréis dar una oportunidad al bueno de Grufi, podéis preguntar por él pulsando el enlace de adopción que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet